Vampire Knight & Kuroshitsuji Hungary
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ez a fórum a magyar Vampire Knight és Kuroshitsuji fanok számára készült, lépj be!^^

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kuro shitsuji - The Black Butler

Go down 
+7
Edaniel
Yume
Gothic Lady
Koffeey
May Rin-chan
Mizeria
Mokcsi
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Gothic Lady
Vampire Queen
Vampire Queen
Gothic Lady

Hozzászólások száma : 4875

Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyVas. Nov. 29, 2009 11:43 pm

Az a baj Hugi,hogy szerintem ha le is forditanád,az már nem uygan az.A magyar sokkal szebb,összetettebb
nyelv,jobban ki lehet fejezni magunkat,választékosabban,mint angolul.Persze emgérné leforditani,de
ha már akkor lefordittatni valakivel,aki nagyon jól beszél angolul,mert szerintem sikert aratnál vele Smile
Nem jutottam tovább,majd talán holnap,most elég zombi vagyok horror
Vissza az elejére Go down
http://vampireknight.heavenforum.org
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

Hozzászólások száma : 3605

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 8:49 am

bocsi Miz,de tegnap meg filmet néztünk ezért nem tudtam fenn lenni Very Happy
hát ha te is így gondolod akkor semmi akadálya.
szerintem sem jó ha egy alapból magyarul írt szöveget lefordítanak angolra,vagy akár fordítva.ha nem más nyelven kell akkor nem értem,hogy miért fordítják le...

A hozzászólást Mokcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 30, 2009 6:39 pm-kor.
http://steamcommunity.com/id/trickster_hu
May Rin-chan
Maid
Maid
May Rin-chan

Hozzászólások száma : 1970

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 12:48 pm

"szerintem sem jó ha egy alapból magyarul írt szöveget lefordítanak magyarra"
Öhm, úgy gondoltad, hogy egy alapból magyarul írt szöveget lefordítani angolra? Ám szerintem is igazatok van. Smile Miz, az illusztrációra nagyon kiváncsi vagyok, kíváncsi vagyok, hogy milyen a rarjz stílusod. Smile
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 6:40 pm

igen úgy gondoltam,de reggel hét előtt nem mindig tudom mit írok....
Miz rajz stílusa is ugyan olyan jó,mint ahogy írni tud,ezt elhiheted Very Happy
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

Hozzászólások száma : 2818

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 7:41 pm

juj, nem is tudom melyik külföldi író mondta azt, hogyha magyarul írt volna, sokkal jobb könyveket írt volna, vagy valami ilyesmi. valahol olvastam vagy hallottam, csak már nem nagyon emlékszem xD
esküszöm egyszer lefordíttatom, és akkor letarolom azt a kib*szott Stephenie Meyer-t a Twilight-jával együtt =D
vannak rajzaim a fan artos topicban, ott tessék megtekinteni xP
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 9:14 pm

ezt én is hallottam,asszem pont a múlthéten az irdoalom tanárom mondta Smile
hajrá Miz én biztos megvenném Very Happy
én már láttam jópár rajzod és az a véleményem,hogy ugyanolyan jók,mint a fanficked fejezetei Twisted Evil
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 9:23 pm

na, édeseim, örömmel jelentem be, hogy kész a fanfic 7. fejezete is, és köbö két oldallal hosszabb, mint az előző xD remélem, tetszeni fog ^^

May Rin-chan
Maid
Maid
May Rin-chan

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyHétf. Nov. 30, 2009 11:18 pm

O.O Ez most sokkolt.Xd Ez...Fantasztikus vagy, állandóan megtudsz lepni. Szeretjük Emily-t, annak ellenére, hogy egy kicsit elveszti az eszét, SŐT! Ezt szeretjük benne a legjobban. Smile Sebastian meg egy utolsó beképzelt, arogáns, utolsó szemétláda dög. De ha jobban bele gondolunk, ezt nagyon szeretjük benne. Igazam van, hölgyeim?XD A te storydban is van diliház? Akkor előre szólok, hogy az enyémben is, bár az nem Kuro-s, de majd ha kész akkor majd feltöltöm, hogy elolvassátok.XD Miz, imádlak, te vagy a példaképem! *.*
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 8:38 am

hát igen Seb nem volt túl kedves Emilyhez,de hát ő alapból ilyen és igen ezért szeretjük Smile
hát az én sztorimba nem lesz diliház,ott lesznek más helyek.amúgy elkezdtem tegnap kémián folytatni,de nem tudom mikor lez kész,remélem még sok kémiám lesz én mindegyik uncsi lesz,mert akkor hamar kész leszek vele xD
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 8:15 pm

örülök, hogy még a 7. fejezetben is tudok meglepetéseket okozni xD
nos, Sebhez nem tudok mit hozzászólni... úgyis tudjátok, mit mondanék =D
a tietekre is kíváncsi leszek ám, majd tessék megmutatni! Razz
még sosem voltam példakép, de tetszik ˇ.ˇ
amúgy ám pszíít, édeseim, mert vannak, akik még nem jutottak el eddig a történetben xD
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 8:26 pm

mindig tudsz valami újjal előrukkolni ez a jó benned Very Happy
természetesen ha meglesz úgy is mindenki ellvashatja az enyémet,csak idő kéne hozzá,ami mostanában nem lesz sok,max maradnak a kémia órák xD
én már voltam egyszer példakép,de nem tetszett,mert akinek a példaképe voltam az nem akart rólam leszállni.... -.-"
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 8:40 pm

jaj, köszönöm! ˇ.ˇ
végülis, mi másra jó a kémia óra, mint alkotói énünk kiélése? Razz
jááj, Mokcsi, te voltál a kacsamama? =D
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 8:41 pm

ugyan nincs mit Very Happy
hát fanfick írásra mindenképpen ha másra nem is Razz
fogalmazhatunk így is.... -.-
May Rin-chan
Maid
Maid
May Rin-chan

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 9:48 pm

Azért én nem vagyok annyira elvetemült, hogy zaklassam Mizt.XD Ma már vagy háromszor elolvastam ezt a fejezetet, és én mondom nekedf Miz, egyszerűen nem lehet megunni. Very Happy
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 9:50 pm

hát még szerencse különben Miznek lenne egy kis problémája ha olyan lennél,mint az én kedves rajongóm.... xD
én mindig csak egyszer olvasom el őket és sokáig,akár napokig gondolkozok rajta,minden részleten újra átrágom magam és a végénm az lesz,hogy néhány dolog megtetszik és ha kicsit átírva is de beteszem az enyémbe Very Happy
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptyKedd Dec. 01, 2009 10:02 pm

hát, örülök, hogy nem unjátok még xD már benne van a fejemben az új fejezet, és valamelyik nap el is kezdem, csak nekem mindig az első sorok a legnehezebbek, azért tart ennyi ideig elkezdeni egy-egy fejezetet. ˇ.ˇ de már elvonási tüneteim vannak, úgyhogy hamarosan elkezdem írni xP
hát, jó másokat inspirálni. Razz
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 8:22 am

nekem mindig az eleje nehéz,aztán a többi jön magától Very Happy
na igen milyen jó is az Razz
May Rin-chan
Maid
Maid
May Rin-chan

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 4:22 pm

Nekem is az elejével van a bajom, a többi jön magától. Very Happy
Koffeey
Vámpír
Vámpír
Koffeey

Hozzászólások száma : 780

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 6:36 pm

Találtam egy jó képet sir (Talán még nem volt... mivel elég új xD)

Sono Shitsuji - Carefree
http://naruto-szeja.forumotion.net
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 7:06 pm

ez a kép még nem volt,de nagyon jó.még a falon is egy kuros kép lóg Very Happy
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 7:58 pm

na, megkezdtem a munkálatokat az új fejezettel ˇ.ˇ
és ezért, lenne egy kérdésem hozzátok. lefordítottam egy dalt, amit be szeretnék tenni a történetbe, de nem tudom, eléggé illik - e bele. mármint, ami a nyelvezetét és stílusát illeti. a dal neve Rose, rose, rose red, és az ötlet először Emilie Autumn - Rose red-jéből jött, illetve a szám szövege tartalmaz néhány sort az eredeti, régi brit ( azt hiszem, brit, bár lehet ír is, fogalmam sincs ) dal szövegéből. na szóval, az a helyzet, hogy én lefordítottam ezt a régi dalocskát, és nem tudom, hogy valamelyik hazai írónk/költőnk lefordította -e már előttem, mivel nem ismerem magyarul a címét xD mondjuk elég fura, hogy cserkészdalok között bukkantam rá az eredeti szövegre, tekintve, hogy a szövege egyáltalán nem olyan cserkészes. xD sőt az is lehet, hogy az utolsó két versszak nem is tartozik hozzá =D
szóval, itt van, kérem a véleményeket :

Rózsa, rózsa, piros rózsa,
Mikor lesz menyegzőm napja?
Akkor tartom kézfogómat,
Drága uram, amikor akarja,
Amikor akarja.

Bimm-bamm, bimm-bamm,
Szólnak a harangok másnapra virradóan
Mohával fedett kőbe véstem nevét
Egy mohával fedett kőbe, áprilisi estén.

Bimm-bamm, bimm-bamm,
Félreverik a harangokat másnapra virradóan
Piros rózsa, szerelmem meghalt, szeme csukva,
Meghalt, szeme csukva.

Hé-hó, magányos az otthonom,
Se ételem, se italom, se garasom,
De mégis, mosoly az arcomon,
Hé-hó, senki sincs itthon.

Szegény, kicsi ember vagyok én
Cipőre se telik még
Kis erszényembe csupán egy penny fér
Ha nincs egy pennyd, egy szénakazalnyi elég
Ha annyi sincs, áldjon meg az ég!

amúgy, az a kép tényleg jó Smile
( ja, amúgy bocsi az offért, de ezt feltétlen meg kellett kérdeznem a történetemhez xD )
Mokcsi
Demon Princess
Demon Princess
Mokcsi

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 8:07 pm

nem tudom hogy volt-e már aki lefordította ezt valamikor,nekem legalábbis nem ismerős.....nem tudom milyen lesz a következő fejezet,de mivel mindegyiké ugyanolyan hangulatú ezért szerintem ez tökéletesen beleillene abba a hangulatba ami a fickedben van Miz Smile
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 8:18 pm

hát, akkor beteszem. xD bár mondjuk alapból úgy terveztem, csak egy kis megerősítésre volt szükségem ˇ.ˇ
May Rin-chan
Maid
Maid
May Rin-chan

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 8:37 pm

Szerontem is illik hozzá. Milyen kis love-os. *.*XD Na igen, nagyon beillene, ami már abban a storyban van..O.o Na de én pont ezért olvasom, mert nem az a nyálas love story.XD
Mizeria
Strong-willed princess
Strong-willed princess
Mizeria

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 EmptySzer. Dec. 02, 2009 8:44 pm

dehát ez nem is love-os akart lenni xD nem látod, a 3. versszak konkrétan arról szól, hogy az illetőnek, aki ezt énekli, meghalt a szerelme ˇ.ˇ az utolsó kettőnek meg aztán végképp nincs semmi köze a szerelemhez xP
hát, azt elhihetitek, hogy egyáltalán nem lesz ebből nyálas love story =D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler   Kuro shitsuji - The Black Butler - Page 16 Empty

Kuro shitsuji - The Black Butler
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kuro shitsuji - The Black Butler

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampire Knight & Kuroshitsuji Hungary :: † Vampire Knight & Kuroshitsuji † :: ~†~Kuroshitsuji~†~-
Ugrás: