| Kuro shitsuji - The Black Butler | |
|
+7Edaniel Yume Gothic Lady Koffeey May Rin-chan Mizeria Mokcsi 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Gothic Lady Vampire Queen
Hozzászólások száma : 4875 Join date : 2008. Jun. 05. Age : 32 Tartózkodási hely : Mad Victorian Tea Party
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Nov. 29, 2009 11:43 pm | |
| Az a baj Hugi,hogy szerintem ha le is forditanád,az már nem uygan az.A magyar sokkal szebb,összetettebb nyelv,jobban ki lehet fejezni magunkat,választékosabban,mint angolul.Persze emgérné leforditani,de ha már akkor lefordittatni valakivel,aki nagyon jól beszél angolul,mert szerintem sikert aratnál vele Nem jutottam tovább,majd talán holnap,most elég zombi vagyok
| |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
Hozzászólások száma : 3605 Join date : 2008. Nov. 26. Age : 29
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 8:49 am | |
| bocsi Miz,de tegnap meg filmet néztünk ezért nem tudtam fenn lenni hát ha te is így gondolod akkor semmi akadálya. szerintem sem jó ha egy alapból magyarul írt szöveget lefordítanak angolra,vagy akár fordítva.ha nem más nyelven kell akkor nem értem,hogy miért fordítják le...
A hozzászólást Mokcsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 30, 2009 6:39 pm-kor. | |
|
| |
May Rin-chan Maid
Hozzászólások száma : 1970 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 28 Tartózkodási hely : Viktoriánus London
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 12:48 pm | |
| "szerintem sem jó ha egy alapból magyarul írt szöveget lefordítanak magyarra" Öhm, úgy gondoltad, hogy egy alapból magyarul írt szöveget lefordítani angolra? Ám szerintem is igazatok van. Miz, az illusztrációra nagyon kiváncsi vagyok, kíváncsi vagyok, hogy milyen a rarjz stílusod. | |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 6:40 pm | |
| igen úgy gondoltam,de reggel hét előtt nem mindig tudom mit írok.... Miz rajz stílusa is ugyan olyan jó,mint ahogy írni tud,ezt elhiheted | |
|
| |
Mizeria Strong-willed princess
Hozzászólások száma : 2818 Join date : 2009. Apr. 21. Age : 29 Tartózkodási hely : The Nightosphere
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 7:41 pm | |
| juj, nem is tudom melyik külföldi író mondta azt, hogyha magyarul írt volna, sokkal jobb könyveket írt volna, vagy valami ilyesmi. valahol olvastam vagy hallottam, csak már nem nagyon emlékszem xD esküszöm egyszer lefordíttatom, és akkor letarolom azt a kib*szott Stephenie Meyer-t a Twilight-jával együtt =D vannak rajzaim a fan artos topicban, ott tessék megtekinteni xP
| |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 9:14 pm | |
| ezt én is hallottam,asszem pont a múlthéten az irdoalom tanárom mondta hajrá Miz én biztos megvenném én már láttam jópár rajzod és az a véleményem,hogy ugyanolyan jók,mint a fanficked fejezetei | |
|
| |
Hozzászólások száma : 2818 Join date : 2009. Apr. 21. Age : 29 Tartózkodási hely : The Nightosphere
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 9:23 pm | |
| na, édeseim, örömmel jelentem be, hogy kész a fanfic 7. fejezete is, és köbö két oldallal hosszabb, mint az előző xD remélem, tetszeni fog ^^
| |
|
| |
May Rin-chan Maid
Hozzászólások száma : 1970 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 28 Tartózkodási hely : Viktoriánus London
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Hétf. Nov. 30, 2009 11:18 pm | |
| O.O Ez most sokkolt.Xd Ez...Fantasztikus vagy, állandóan megtudsz lepni. Szeretjük Emily-t, annak ellenére, hogy egy kicsit elveszti az eszét, SŐT! Ezt szeretjük benne a legjobban. Sebastian meg egy utolsó beképzelt, arogáns, utolsó szemétláda dög. De ha jobban bele gondolunk, ezt nagyon szeretjük benne. Igazam van, hölgyeim?XD A te storydban is van diliház? Akkor előre szólok, hogy az enyémben is, bár az nem Kuro-s, de majd ha kész akkor majd feltöltöm, hogy elolvassátok.XD Miz, imádlak, te vagy a példaképem! *.* | |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Kedd Dec. 01, 2009 8:38 am | |
| hát igen Seb nem volt túl kedves Emilyhez,de hát ő alapból ilyen és igen ezért szeretjük hát az én sztorimba nem lesz diliház,ott lesznek más helyek.amúgy elkezdtem tegnap kémián folytatni,de nem tudom mikor lez kész,remélem még sok kémiám lesz én mindegyik uncsi lesz,mert akkor hamar kész leszek vele xD | |
|
| |
| |
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Kedd Dec. 01, 2009 8:26 pm | |
| mindig tudsz valami újjal előrukkolni ez a jó benned természetesen ha meglesz úgy is mindenki ellvashatja az enyémet,csak idő kéne hozzá,ami mostanában nem lesz sok,max maradnak a kémia órák xD én már voltam egyszer példakép,de nem tetszett,mert akinek a példaképe voltam az nem akart rólam leszállni.... -.-" | |
|
| |
| |
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Kedd Dec. 01, 2009 8:41 pm | |
| ugyan nincs mit hát fanfick írásra mindenképpen ha másra nem is fogalmazhatunk így is.... -.- | |
|
| |
May Rin-chan Maid
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Kedd Dec. 01, 2009 9:48 pm | |
| Azért én nem vagyok annyira elvetemült, hogy zaklassam Mizt.XD Ma már vagy háromszor elolvastam ezt a fejezetet, és én mondom nekedf Miz, egyszerűen nem lehet megunni. | |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Kedd Dec. 01, 2009 9:50 pm | |
| hát még szerencse különben Miznek lenne egy kis problémája ha olyan lennél,mint az én kedves rajongóm.... xD én mindig csak egyszer olvasom el őket és sokáig,akár napokig gondolkozok rajta,minden részleten újra átrágom magam és a végénm az lesz,hogy néhány dolog megtetszik és ha kicsit átírva is de beteszem az enyémbe | |
|
| |
| |
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:22 am | |
| nekem mindig az eleje nehéz,aztán a többi jön magától na igen milyen jó is az | |
|
| |
May Rin-chan Maid
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 4:22 pm | |
| Nekem is az elejével van a bajom, a többi jön magától. | |
|
| |
Koffeey Vámpír
Hozzászólások száma : 780 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 33 Tartózkodási hely : ಠ_ಠ
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 6:36 pm | |
| | |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 7:06 pm | |
| ez a kép még nem volt,de nagyon jó.még a falon is egy kuros kép lóg | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 7:58 pm | |
| na, megkezdtem a munkálatokat az új fejezettel ˇ.ˇ és ezért, lenne egy kérdésem hozzátok. lefordítottam egy dalt, amit be szeretnék tenni a történetbe, de nem tudom, eléggé illik - e bele. mármint, ami a nyelvezetét és stílusát illeti. a dal neve Rose, rose, rose red, és az ötlet először Emilie Autumn - Rose red-jéből jött, illetve a szám szövege tartalmaz néhány sort az eredeti, régi brit ( azt hiszem, brit, bár lehet ír is, fogalmam sincs ) dal szövegéből. na szóval, az a helyzet, hogy én lefordítottam ezt a régi dalocskát, és nem tudom, hogy valamelyik hazai írónk/költőnk lefordította -e már előttem, mivel nem ismerem magyarul a címét xD mondjuk elég fura, hogy cserkészdalok között bukkantam rá az eredeti szövegre, tekintve, hogy a szövege egyáltalán nem olyan cserkészes. xD sőt az is lehet, hogy az utolsó két versszak nem is tartozik hozzá =D szóval, itt van, kérem a véleményeket :
Rózsa, rózsa, piros rózsa, Mikor lesz menyegzőm napja? Akkor tartom kézfogómat, Drága uram, amikor akarja, Amikor akarja.
Bimm-bamm, bimm-bamm, Szólnak a harangok másnapra virradóan Mohával fedett kőbe véstem nevét Egy mohával fedett kőbe, áprilisi estén.
Bimm-bamm, bimm-bamm, Félreverik a harangokat másnapra virradóan Piros rózsa, szerelmem meghalt, szeme csukva, Meghalt, szeme csukva.
Hé-hó, magányos az otthonom, Se ételem, se italom, se garasom, De mégis, mosoly az arcomon, Hé-hó, senki sincs itthon.
Szegény, kicsi ember vagyok én Cipőre se telik még Kis erszényembe csupán egy penny fér Ha nincs egy pennyd, egy szénakazalnyi elég Ha annyi sincs, áldjon meg az ég!
amúgy, az a kép tényleg jó ( ja, amúgy bocsi az offért, de ezt feltétlen meg kellett kérdeznem a történetemhez xD ) | |
|
| |
Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:07 pm | |
| nem tudom hogy volt-e már aki lefordította ezt valamikor,nekem legalábbis nem ismerős.....nem tudom milyen lesz a következő fejezet,de mivel mindegyiké ugyanolyan hangulatú ezért szerintem ez tökéletesen beleillene abba a hangulatba ami a fickedben van Miz | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:18 pm | |
| hát, akkor beteszem. xD bár mondjuk alapból úgy terveztem, csak egy kis megerősítésre volt szükségem ˇ.ˇ | |
|
| |
May Rin-chan Maid
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:37 pm | |
| Szerontem is illik hozzá. Milyen kis love-os. *.*XD Na igen, nagyon beillene, ami már abban a storyban van..O.o Na de én pont ezért olvasom, mert nem az a nyálas love story.XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:44 pm | |
| dehát ez nem is love-os akart lenni xD nem látod, a 3. versszak konkrétan arról szól, hogy az illetőnek, aki ezt énekli, meghalt a szerelme ˇ.ˇ az utolsó kettőnek meg aztán végképp nincs semmi köze a szerelemhez xP hát, azt elhihetitek, hogy egyáltalán nem lesz ebből nyálas love story =D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler | |
| |
|
| |
| Kuro shitsuji - The Black Butler | |
|