Ez a fórum a magyar Vampire Knight és Kuroshitsuji fanok számára készült, lépj be!^^ |
|
| Kuro shitsuji - The Black Butler | |
|
+7Edaniel Yume Gothic Lady Koffeey May Rin-chan Mizeria Mokcsi 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mokcsi Demon Princess
Hozzászólások száma : 3605 Join date : 2008. Nov. 26. Age : 29
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 8:48 pm | |
| hát nagyon remélem is ugyanis azokat ki nem állhatom bár eddig nem volt benne semmi nyál,így valószínűnek tartottam,hogy nem is tervezed olyanra átalakítani | |
| | | May Rin-chan Maid
Hozzászólások száma : 1970 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 28 Tartózkodási hely : Viktoriánus London
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 9:09 pm | |
| Akkor kicsavarom a plüssöm nyakát.XD Off/ A suliban már állandóan csak Twilight-ról megy a duma, f*sz ki van már tőle./ON Miz jól vissza tudja adni a storyjában a Kuros hangulatot.XD Taníts engem mester!XD | |
| | | Mokcsi Demon Princess
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 9:11 pm | |
| miért bántod szegény plüsst? xD igen Miz neked mindig olyan jól sikerül visszaadnod a hangulatot nekem sosem jön össze.... | |
| | | Mizeria Strong-willed princess
Hozzászólások száma : 2818 Join date : 2009. Apr. 21. Age : 29 Tartózkodási hely : The Nightosphere
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szer. Dec. 02, 2009 9:34 pm | |
| ezt nem lehet tanítani, ösztönösen köll csinálni xD de azért örülök, hogy sikerül visszaadnom, a hangulatot ˇ.ˇ ugyan édeseim, biztos nektek is jobban menne, ha hallgatnátok egy kis Love suicide-ot xD esküszöm, nekem az mindig segít a hangulat megragadásában. igaz, hogy az öngyi-depi hangulatéban, de attól még megragadom =D amúgy, szerintem ebből a számból nagyon jó Kuro vidit lehetne csinálni, és akarok is, csak bedöglött a sony vegasom ^^' ( A love suicide ) | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 8:48 am | |
| lehet tanítani,csak az sokkal bonyolultabb,mint ha magától tanulná meg az ember. ez a szám tetszik,tényleg jól illene egy kuros videóhoz. ezt a képet most találtam szerintem vicces ahogy kinéznek a képen : Seb és Ciel | |
| | | May Rin-chan Maid
Hozzászólások száma : 1970 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 28 Tartózkodási hely : Viktoriánus London
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 3:46 pm | |
| Szerintem is illik hozzá a zene. Nem tud valaki híreket a 2.-ik évadról? | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 6:46 pm | |
| hát eddig semmit nem találtam képeket sem,miniatűr híreket sem semmit,pedig már jó lenne,mert elvileg hamarosan kezdődnie kéne,bár ha így folytatódik akkor biztos nem lesz januártól... | |
Hozzászólások száma : 2818 Join date : 2009. Apr. 21. Age : 29 Tartózkodási hely : The Nightosphere
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 7:00 pm | |
| naugyehogymondtamén =D az a kép tetszik, ilyesmiket szoktam firkálgatni a füzeteim margójára xD szerintem tuti nem lesz kész a 2. évad januárra... legalábbis, úgy tűnik egyelőre, hogy ezt a magyar építkezések stílusában bonyolítják, azaz ígérnek egy határidőt, és kész lesz 15 év múlva... talán az unokáink majd megcsodálhatják ˇ.ˇ | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 7:08 pm | |
| hát pedig jó lenne,mert már nagyon kíváncsi lennék rá...de ha ilyen ütemben haladnak kkor nem lesz...vagy lehet,hogy haaldnak vele,de nem akarnak nekünk infókat adni és akkor meg szemetek! | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 7:09 pm | |
| áh, én már úgy vagyok, nem idegesítem ilyen kicsiségeken az agyam. meg aztán, árt az egészségemnek, úgyis beteg vagyok, csak hálni jár belém a lélek ˇ.ˇ xD | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Csüt. Dec. 03, 2009 7:13 pm | |
| nekem időm incs,hogy idegesítsem magam,csak amikor néha napjén eszembe jut akkor gondolkodom rajta,hogy sok minek is ígérgetnek ha aztén nem lesz belőle semmi... -.- | |
| | | Gothic Lady Vampire Queen
Hozzászólások száma : 4875 Join date : 2008. Jun. 05. Age : 32 Tartózkodási hely : Mad Victorian Tea Party
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 10:51 am | |
| | |
| | | Koffeey Vámpír
Hozzászólások száma : 780 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 33 Tartózkodási hely : ಠ_ಠ
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 12:22 pm | |
| Ááááh itt van!! Köszi Miku!! Már tölt is >3 És amíg tölt én veszek tücsköt a gyíknak meg lábmelegítőt magamnak meg... ez OFF, mindegy akkor xD De várom hogy megnézzem *×* Csak egyelőre úgy néz ki sokáig fog tölteni >.< Még 12 óra 16 perc x,X Az a kép tényleg nagyon jó így egészben (: | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 1:05 pm | |
| jajj ez így olyan jó,hogy pont mikulásra jött ki ez a kép nagyon tetszik,meg a másik kettő is jól sikerült,különösen Seb *.* egyelőre nem töltöm le,mert most szelektálni kell egy-két dolgot a gépemről,de majd letöltöm | |
| | | Koffeey Vámpír
Hozzászólások száma : 780 Join date : 2009. Sep. 28. Age : 33 Tartózkodási hely : ಠ_ಠ
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 6:01 pm | |
| Még mindig 7 óra és 8 perc Nem baj, estére meglesz xD | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 6:13 pm | |
| a jó dolgokra várni kell.ha már ennyit kibírtál akkor ez a pár óra már nem oszt nem szoroz | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 8:23 pm | |
| váá, tényleg itt a Mikulááás! ^^ vagyis, estemben az Alkesz Télapó meg a részeg lámái xD ( ne kérdezzétek, ez is egy újabb agyszülemény, ami fizika órán pattant ki a fejemből ˇ.ˇ ) én nem töltöm le. utálom a musicaleket ˇ.ˇ vagyis... izééé... ááá, b*sszus, letöltöm, nem bírom megállni! *.* ( fangirl-roham ) vagy legalábbis megvárom, amíg felteszik jútubra, és ott nézem meg, mer apám engem kinyír ha még jobban leterhelem a gépet, így is egy hétig töltöttem a Rule of Rose-t, az is 2 giga, és csak én tudok róla xD gyerekek, most elkapott hirtelen a karácsonyi láz hála ennek az új DVD-nek xD újra hiszek a Mikulásban... vagyis izé, az Alkesz Télapóban =D istenem, azok a képek.... *-* mindjárt infarktust kapok a boldogságtól xD | |
| | | Gothic Lady Vampire Queen
Hozzászólások száma : 4875 Join date : 2008. Jun. 05. Age : 32 Tartózkodási hely : Mad Victorian Tea Party
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Szomb. Dec. 05, 2009 11:50 pm | |
| Ma viktoriánus ruhában voltam kint és egy ismerősöm felismerte a stilust,amink nagyon örültem X3 De nem ez a lényeg és nem offolni akarok,a lényeg az,hogy valahogy ekkor olyan jó kis hangulatot kaptam,hogy végre befejezzem Hugi fan fickének olvasását,már amúgy is kiváncsi votlam,és ha már a viktoriánus stilus szóba került.... Szóval,ahogy hazajöttem neki láttam!A 4.fejezettől olvastam. Egyre jobban tetszik,Hugi,odáig vagyok érte és vissza!Nincs negativ kritika amit felhozhatnék! Imádom!Alig várom,hogy tovább ird!(pedig még a végére se értemXD) Már az elejtől van egy megérzésem,ami persze lehet,hogy csal,....de nekem van egy megérzésem,hogy ez az Emily nem ember.Nem ember,hanem egy démon!Nem is tudom miért...két rész volt a fickednél ahol konkrét utalást veltem felfedezni,persze könnyen lehet,hogy csak bemagyaráztam.Az egyik az a legeleje,ahogy inditottál,a másik pedig már nem is emlékszem,hogy mi volt(de ciki,pedig az ma olvastam!-hiába,öregszem...v.v),de ott valahol ahol a kocsin mentek. Még ami dicséretes,hogy nem in medias res-el kezdtél,hanem fokozatosan alakul ki minden,szépen bontakozik,mint egy vérrel piszkitott viktoriánus,fehér rózsaszál.Én nem birnám kivárni,hogy ne mondjam el a végét xDDD De te nem vagy ilyen szerencsétlen és együgyű,mint a nővéred v.v (xD) Nagyon tetszett az is,mikor a bordélyházban Seb és Emily közelebb kerültek(volna)egymáshoz,de a lánynak vágott az esze,mint a borotva és eltaszitotta magát,mivel feltüntek neki Seb "furcsaságai"!Itt az ember azt várta volna,hogy egy vadromantikus,pikáns jelenet jön,mert a főhősnő nem jött rá semmire,de szerencsére nem igy történt,amit külön ki kell emelnem! Annyira izgalmas volt az a rész,alig birtam ülni a széken!A hajammal játszottam meg minden,ésm fészkelődtem is XD Lehet,hogy csak elfogult vagyok,de kétlem..ha valaki,én aztán letámadok akárkit a kritikámmal xD Ez a folyóba ugrós rész,akarva-akaratlanul Opheliát hozta eszembe... Ez az utolsó fejezet érdekes volt,olyan más.Kiváncsi vagyok mit fogsz ebből kihozni. Rögtön gondoltam,hogy elmegyógyintézetbe zárják a csajt,szegény...v.v ...ha belegondolok,hogy akkoriban milyen eljárásokat alkalmaztak a pszichiáterek.....hát van mitől félnie a csajnak. Borzalmas,beremegek,ha belegondolok!Gusztustalan,agyrém,fiktiv "gyógymódon",amikbe örülhettél ha nem haltál bele! Elég kegyetlen vagy a saját karaktereddel Hugi,de gondolom ő azért meg fogja úszni az ürülékevést és a hasonló,korabeli pszichiátriai "gyógymódokat" ^^° Seb elejtett egy mondatot,azhtiszme az utolsó előtti fejezetben,valami "ébredés",na,kiváncsi leszek,hogy az mire volt utalás
Na,nekem most jött le a musical,torrenttel töltöttem,bár rendesen gyorsabban ment,de aztán valamit kiirt...msot töltöm az Animate-t,20%-nál van,remélem holnap délelőtt lejön....a nővérem is pont ezt a laptopot viszi el,amibe a Bitlord van T.T (2 laptopunk van és hol egyiket-hol másikat viszi) Utána ha az lejött,jöhet a "behind the secnes" is,holnap délelőtt remélem a musicalt meg tudom nézni. Sajnos nem tudom mikorra várható felirat :/ Sebaj!XD A nővérem nem hajlandó forditanide pár részt úgy is leforditottatok vele xD Attól a képtől én is odáig voltam meg vissza
And that's all wallpaper Seba-chan and the kitty wallpaper X3 | |
| | | Koffeey Vámpír
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 12:09 pm | |
| Nnnnna, nekem torrenttel sokkal gyorsabban lejött mint direktben, este meg is volt kb másfél óra alatt ^^ (Azért álltam át torrentre mert bezártam a netet és a direkt letöltés megszakadt >______< 6 órányi szenvedés után ._.) Most nézem Hát a legelső dal kicsit idétlen De a jelmezek meg a Kuro fíling kárpótolnak érte xD Mayrin, Finni meg Bard kezdenek :3 Én is akarok olyan csizmát mint ami Mayrinen van Mhmmm, Ciel jól néz ki ;} xD Seb még nem mutatkozott.......... Szerk.: Mostmár igen <3 | |
| | | May Rin-chan Maid
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 2:14 pm | |
| Én megvárom míg felpakolják You Tube-ra. Meg most amúgy sincs időm letölteni. :S Lady kimondta, amit én csak gondoltam...Szerintem is Emily egy démon. Legalább is az elejéből meg amikor megsebszi Sebet erre tudtam következtetetni. Meg ott van az "ébredés" is. Azért szorítok, hogy ne kínozd agyon Emilyt a storydban, mert hát abban az időben tényleg kegyetlenek voltak a dokik. Ha nem voltak őrültek akik elmegyógyintézetbe kerültek, szerintem biztos azok lettek a kínzásoktól, a dokik akkoriban szerintem ember számba se vették őket. Rem, hogy Emily nem jár így... | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 2:50 pm | |
| én még nem töltöttem le a musicalt,csak yt-n néztem meg a dalokat,mert azok már fel vannak rakva.hát érdekes,de nem hszem,hogy letöltöm nincs nekem annyi időm hogy várjak a letöltésre,meg annyi helyem sincs... amúgy a szereplők valamilyen szintenk tetszenek és jók,de azért az eredetieket meg egy jó pár cosplayt nem tudnak lekörözni én nekem is sok megérzésem és ötletem van Miz Emilyével kapcsolatban,de inkább nem találgatok,majd megtudjuk,hogy mi lesz. jujj azt a Sebes hátteret pont tegnap szedtem le,annyira édes *.* | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 8:38 pm | |
| attól nem kell félni, hogy a történet félbemarad, szerintem még egy jó darabig el fog tartani. még magam sem tudom, hogy mikor és mi lesz a vége, az egész dolog még enyhén képlékeny. még bármi megtörténhet. de öröm nézni, ahogy találgattok. és csakazért sem mondok semmit =D majd szépen lassan minden kibontakozik. pedig ám ne tudjátok milyen nehéz, én is szívesen bökném ki az egészet, de az úgy már nem lenne buli. mókásabb csigázni a kíváncsiságotokat ^^ jaj, a bordélyház, a bordélyház... a szívem kicsi csücske xD ezt a jelentet "érdekes módon" mindenki nagyon szerette de nem is csodálom, nekem is az egyik kedvencem. ˇ.ˇ ahhoz az Opheliás dologhoz no comment, ti is mindannyian tudjátok, mennyire imádom az Opheliacot, és azt a nőalakot, amit Emilie ( és persze Shakespeare) megteremtett vele. óhatatlanul van benne egy kicsi. ne féltsétek Emily-t, bátor ő. =P ( egyedül Elizabeth nénitől töri ki a frász =D )
| |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 9:09 pm | |
| hát attól nem tartottam soha hogy esetleg félbe hagyod,attól csak a sajátomnál tartottam egy darabig,de mindig kitaláltam valamit még mielőtt feladhattam volna,így nem hagytam félbe a sztorimat és remélem nem is fogom én csak pár napja találtam ki,hogy az enyémnél mi lesz a végkifejlet,tehát eddig ha akartam volna se tudtam volna elmondani,hogy mi esz a vége,de most sem akarom elmondani,hogy végre kitaláltam. xD én azon egyáltalán nem csodálkozom,hogy mindenkinek tetszett a bordélyházas rész.... nem csodálom,hogy Emilyt kitöri a frász attól a nénitől,már csak így a történetből megismerve is egy olyan személy akivel én sem szívesen lennék összezárva | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 9:27 pm | |
| el ne mondjad, mi lesz a vége! xD Elizabeth nénitől még Cielt is kitöri a frász ˇ.ˇ de attól még bírom xD | |
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler Vas. Dec. 06, 2009 9:33 pm | |
| nem is állt szándlomban xD akit Ciel sem bír azzal jóban kel lennem,úgyhogy ideje összeismerkednem Elizabeth nénivel,hogy szekálhassam Ciel | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kuro shitsuji - The Black Butler | |
| |
| | | | Kuro shitsuji - The Black Butler | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|